De voordelen van vinylstickers

De meest bestelde sticker is de vinylsticker. Maar waarom is juist dit product zo gewild? Wat kan u ermee? En wat zijn de voordelen van deze type sticker? Wij leggen het u graag uit!

Zoals de naam het al doet vermoeden, is het gemaakt van vinylmateriaal. Deze van zelfklevende oplossingen zijn losgesneden, op A4-formaat of op vel in verschillende vormen te bestellen. Nou kan u zich natuurlijk afvragen welke optie voor u het handigst is. Daarom hebben wij ze even op een rijtje gezet.

Stickers op vel; voordelen hiervan zijn dat ze scherp geprijsd zijn en handig in magazijngebruik

Stickers losgesneden; ideaal als u uw stickers wilt uitdelen ter promotie van uw bedrijf

Stickers op A4 vellen; makkelijk op te bergen, inzetbaar voor productie- of promotiedoeleinden

Naast dat u kan kiezen voor diverse afwerkingen, kunt u ook kiezen voor diverse materialen. Namelijk matte, transparante of glazende stickers. Een veelzijdig product dus!

Maar wat zijn dan nu de voordelen van deze sticker?

Buiten stickers plakken met uw reclameboodschap erop? Wel zo handig als ze dan tegen een stootje kunnen en natuurlijk tegen een fikse regenbui of een mooie zomerdag. Dit is geen enkel probleem met de vinyl sticker. Deze zijn gemaakt van kras-, water- en uv-bestendig vinyl.

Een ander voordeel van vinyl stickers is dat ze flexibel zijn waardoor ze makkelijk te bevestigen zijn op diverse vormen en ondergronden.

Het laatste voordeel van vinyl stickers is dat het is voorzien van een permanente belijming. Dit zorgt ervoor dat uw sticker goed blijft zitten en u er dus lang profijt van heeft. Of u het nou voor binnen of voor buiten gebruikt, dat maakt niks uit, de sticker laat niet los.

De vinyl sticker is dus bij uitstek een veelzijdig product en geschikt voor diverse doeleinden. Wij bieden vinylstickers in diverse vormen en maten aan. Zit u gewenste sticker er niet bij? Vraag deze dan aan via maatwerk en wij verzorgen u een offerte op maat!

2019-12-06T22:42:05+02:0018 februari, 2020|

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader