Geef een compliment met een sticker

Ieder jaar is het op 1 maart Nationale Complimentendag. Iemand een goed gevoel geven? Iemand verrassen met iets positiefs? Iemand raken met jouw lieve woorden? Bestel nu bij ons stickers met eigen bedachte complimenten zodat jij iemand anders in het zonnetje kan zetten!

Een stickervel met diverse complimenten

Een collega vertellen dat ze een taak heel goed heeft uitgevoerd. De kassiére een compliment geven dat ze iedere dag weer met een glimlach u spullen scant. Een vriend of vriending bedanken voor de onvoorwaardelijke steun en liefde. Een uitgelezen kans op 1 maart. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u voor diverse mensen een ander soort compliment heeft. Daarom is het bij ons mogelijk om zelf een stickervel samen te stellen met eigen bedachte complimenten onder het kopje maatwerk. U kunt zelf bepalen hoeveel stickers u op dit stickervel wenst en welke vormen de stickers hebben. Hoe gaaf om op deze manier mensen in het zonnetje te zetten?

Stickers met een compliment

Op 1 maart gewoon alle mensen die je tegenkomt een goed gevoel geven? Geen probleem! Bestel nu bij ons stickers met een compliment die voor iedereen is weggelegd. Hierbij kun je aan het volgende denken:

  • Bedankt voor wie je bent!
  • Wat zie je er toch stralend uit vandaag!
  • Ik vind het tof dat ik je ken!
  • Geef vandaag jouw mooie lach!

Wij weten zeker dat iedereen die zo’n sticker krijgt direct een goede dag heeft.

Maak met elkaar de wereld op 1 maart een stukje mooier door complimenten in het rond te strooien. Bestel ze nu bij ons op sticker zodat iemand er niet alleen die dag aan herinnert wordt, maar ook de dagen ernaar!

2019-12-06T22:18:21+02:001 maart, 2020|

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader