De voordelen van Stickertjes.nl, daarom bestel je bij ons!

Er zijn zo ontzettend veel bedrijven die stickers aanbieden. In alle vormen en maten en dat maakt het soms wat onoverzichtelijk. Maar wat zijn nu de voordelen van Stickertjes.nl? Nou wij kunnen zo een rijtje opnoemen.

Een super snelle levering

Bij veel bedrijven moet je een behoorlijk extra bedrag betalen als je de stickers snel in huis wilt hebben en niet 1 of 2 weken wilt wachten. Dat geldt niet bij ons. Wij snappen super goed dat je zo snel mogelijk wilt gaan plakken en daarom hanteren wij een levertijd van 1 à 2 werkdagen zonder verborgen kosten.

Alles is mogelijk

Wij bieden graag maatwerk aan en proberen in alles mee te denken. Wij verkopen niet graag een ‘nee’. We hebben diverse soorten stickers en als uw maat sticker niet op de webshop staat, kunt u  bij ons een aanvraag doen en zorgen wij voor een offerte. Zo krijgt u altijd de stickers die u wilt!

Hulp bij design en ontwerp

Wij begrijpen dat niet iedereen helemaal thuis is in het ontwerpen van mooie designs. Wij denken daarom graag met u mee omtrent het design van de sticker, zoals de afbeelding die u wilt gebruiken.

Kleine aanpassingen in design, kleurgebruik of lettertype doen wij geheel gratis wanneer u een bestelling plaatst! Graag gaan wij met u in gesprek zodat uiteindelijk de stickers helemaal naar wens zijn.

Klantaccountsysteem voor korting sparen en makkelijk nabestellen

Iedereen is gek op korting en wij dus ook! Bij besteding van iedere €10,- spaart u 1 punt. Met een punt heeft u recht op €1,- korting. Dit houdt in dat als u vandaag een bestelling plaatst ter waarde van €100,- u 10 punten spaart. Deze punten kunt u inzetten bij een volgende bestelling, waarmee u per punt een euro korting krijgt! Zo krijgt u dus 10% terug van elke bestelling die u plaatst! Kom maar op met al die punten! Dit is dus wel alleen als u een account aanmaakt bij de eerste bestelling.

Naast dat u in uw eigen account punten spaart, wordt het nabestellen ook heel makkelijk. Al uw bestelling worden hier namelijk opgeslagen. Klik op de gewenste bestelling, welke u wilt nabestellen. U krijgt nu de complete bestelgegevens te zien van de desbetreffende bestelling, en u ziet de knop ‘Opnieuw bestellen’. Met één druk op de knop wordt de bestelling opnieuw aan uw winkelmandje toegevoegd. Makkelijker kunnen we het niet maken toch?

Achteraf betalen

Wij vertrouwen op onze kwaliteit stickers, maar kunnen ons voorstellen dat u het fijn vindt om eerst de stickers in huis te hebben en dan pas te betalen. Geen enkel probleem bij ons! U krijgt na ontvangst van de stickers nog twee weken de tijd om de factuur te betalen.

De beste kwaliteit door onze digitale full-colour bedrukking

Al onze stickers worden standaard geproduceerd in full-colour zonder verborgen kosten. Onze apparatuur bereiken alle kleuren doordat wij gebruik maken van full-colour digital print. Een full colour bedrukking bestaat uit CMYK kleuren (Cyaan, Magenta, Yellow, Key) en wordt ook wel 4-kleuren druk genoemd. De 4 basis kleuren worden gemengd en daar maakt de printer elke gewenste opdruk mee. U kunt met full-colour drukwerk dus elk soort drukbestand, met elke soort kleurencombinatie en bereik bij ons laten drukken. Wij zetten geheel gratis uw bestand om voor het beste resultaat stickers. U hoeft dus geen rekening te houden met lastige aanleverspecificaties!

Zowel kleine als grote oplagen en altijd de scherpste prijs

Vaak is het zo dat er pas besteld kan worden vanaf 100 stickers en soms zelfs vanaf pas 1000 stickers. Maar goed, laten we eerlijk zijn, zoveel hebben we er niet altijd nodig toch? Daarom kun je bij ons al vanaf 10 stuks bestellen en hanteren wij altijd ontzettend scherpe prijzen. Een kleine of een grote oplage, het maakt niks uit. U krijgt altijd de scherpste prijs.

Vooraf een digitale preview mogelijk

Vooraf weten hoe uw stickers eruit komen te zien? Dat kan! Met behulp van onze digitale drukproeven.

Wij streven er naar om uw stickers te produceren precies zoals u ze voor ogen heeft. Om miscommunicatie of ongewenste afwerkingen en/of vormen van stickers te voorkomen, bieden wij daarom geheel gratis een digitale drukproef aan. Met behulp van een digitale drukproef krijgt u vooraf inzicht in hoe uw stickers eruit komen te zien.

Mocht de digitale drukproef niet naar wens zijn, dan kunnen wij het design en dus de stickers aanpassen zodat het eindproduct wel geheel naar wens is. Wij zullen de stickers pas in productie nemen wanneer u uw akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef. Zo weet u vooraf precies wat u krijgt, en komt u nooit voor verassingen te staan!

Het kan niet anders dan dat u nu overtuigd bent om bij Stickertjes.nl uw stickers te bestellen. Neem daarom direct een kijkje bij onze meest gekozen sticker, de vinylstickers.

2021-03-01T09:53:06+02:0010 september, 2020|

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader