Contour gesneden stickers, wat houdt dit in?

Contour gesneden stickers, wat moet u zich daar nou eigenlijk bij voorstellen?

Nou dat is heel makkelijk. Het zijn stickers die in ieder gewenste vorm uitgesneden kunnen worden. U kunt denken aan iedere vrij vorm (= contour), dus van losse letters tot de vorm van een logo of afbeelding. Voor het volledig los snijden van de stickers wordt er gebruik gemaakt van een digitale snijplotter die werkt met een los mesje. De software zorgt ervoor dat alle gewenste vormen uitgesneden kunnen worden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u denken aan stickervellen met diverse vormen stickers. Super leuk om te gebruiken op school bij een kinderwerkje of bijvoorbeeld in uw webshop als product om te verkopen. Het is ook mogelijk om volledig vrijstaande letters uit te snijden. De sticker wordt uitgesneden in de vrije vorm door middel van een zogenaamde half-cut. De naam van uw kind op de muur of wilt u aangeven waar een ruimte voor dient? Ideaal met onze contour gesneden stickers!

Dit is een voorbeeld van een hierboven genoemd stickervel welke wij hebben gemaakt voor één van onze klanten. Het vel betreft 76 stickers, welke allemaal los van het vel af te halen zijn. Als je het sterretje zou losmaken, is ook echt alleen het vormpje van een ster zichtbaar en geen verdere witte randen.

Wat kan Stickertjes.nl voor u betekenen?

Bij Stickertjes.nl is het dus geen enkel probleem om stickers te ontvangen met een afwijkende vorm! U kunt de stickers in elke vorm en maat ontvangen, precies naar uw wensen! Bij ‘maatwerk’ kunt u een aanvraag doen voor contour gesneden stickers. Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Ook bij contour stickers garanderen wij een supersnelle levering en de scherpste prijzen. Wanneer u een offerte aanvraagt verzorgen wij naast een prijs ook advies betreft afwerking of type materiaal, indien gewenst.

2019-12-06T22:01:35+02:007 januari, 2020|

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader