Werken bij Stickertjes.nl2019-05-20T13:17:15+02:00

Werken bij Stickertjes.nl

Kom nu werken bij Stickertjes.nl! We zijn een snel groeiend familiebedrijf en daarom op zoek naar jouw versterking! Met een team van professionals staan wij iedere dag klaar om het bestellen van stickers onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie! Wil jij hier je steentje in bijdrage? Kijk dan nu bij de vacatures!

Staat jouw ideale functie er niet bij? Een open sollicitatie kan natuurlijk ook altijd!

Stuur nu je CV en motivatie naar werken@stickertjes.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vacature Accountmanager

Met een kop koffie in de hand bekijk je jouw resultaten van de vorige week. Gaaf, je bent degene geweest met de meeste nieuwe klantcontacten! De eerste klant die je belt, wil weten welke afwerking het beste bij haar wensen past. Na een aantal specifieke vragen heb je samen met deze klant de perfecte gevonden en ontvang je het design voor op de sticker. Je bespreekt vervolgens het design met de grafische vormgever en die geeft aan dat er geen vuiltje aan de lucht is. Mooi, je vertelt dit direct aan de klant en plaatst haar bestelling. Je sluit af met de afspraak dat je over een week nog even belt om te vragen of de stickers naar behoren waren.

Na een heerlijke lunch op het terras weer op richting bureau. Je ziet dat meneer de Jong die je vorige week gesproken hebt, zijn akkoord heeft gegeven op de offerte. Yes, die is binnen! Bespreekt direct met de vormgever of het logo zo gebruikt kan worden of dat er nog enkele aanpassingen gedaan dienen te worden. Als eigenaar van een cluster klanten controleer je in je eigen klantenbestand wie je nog even wilt bellen die dag. Oei, je ziet dat je al een tijdje geen contact hebt gehad met mevrouw Willemsen nadat ze vorige maand haar voorstel heeft gekregen. Je weet gelukkig dat ze wat langer nodig heeft om een keuze te kunnen maken, toch een goed moment om weer even contact te hebben. Tijdens het gesprek kom je erachter dat ze toch nog wat informatie nodig heeft. Een goed moment om weer even te bellen dus! Een dag vol persoonlijke adviesgesprekken geeft een kick, de tijd vliegt voorbij. Op naar weer een week met hele mooie resultaten!

werken-bij-stickertjes.nl

Wie ben jij?
  • Iemand met  minimaal een hbo-opleiding afgerond (bij voorkeur in een commerciële richting).
  • Je bent gek op sales en je wilt bij ons je carrière een vliegende start geven.
  • Je houdt overzicht en bent een geboren multitasker, drukte maakt voor jou niet uit.
  • Je bent klantgericht en in staat om je goed in te leven in onze klanten en hun (product)behoeften.
  • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen.
Wat bieden wij?
  • Een goed salaris conform CAO.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen. Als je belooft terug te komen.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.
  • Een goede werksfeer binnen een heel leuk team van collega’s. Met toffe borrels, teamuitjes en iedere week een goed voorbereide lunch.
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Vacature Medewerk(st)er Design & Ontwerp

Je komt ’s ochtends binnen en voordat je bij de koffieautomaat bent, word je al getackeld door een accountmanager. Hij heeft gisteren een mooie offerte binnengehaald en is benieuwd of het kleurenpalet van de logo zo in orde is en of er misschien nog een plaatje bij kan. Omdat de klant de bestelling graag snel wenst te ontvangen, vraagt hij of je er direct mee aan de slag kan. Je opent het designprogramma, past het logo iets aan qua formaat, zoekt een geschikte afbeelding en stuurt de accountmanager de digitale drukproef toe. Je gaat direct aan de slag met de andere designs in je mailbox.

De middag begint met een overleg met de accountmanagers over de designs zij nodig hebben voor hun klanten. Je geeft ze advies en legt uit waarom sommige elementen wel of niet kunnen. Op deze manier kunnen hun de klanten vooraf nog beter voorzien van informatie. Voordat je de dag afsluit, check je nog een keer je mailbox en probeer je alle designs die bij de bestellingen zijn binnengekomen door te zetten naar de productie. Zo, een voldaan gevoel, morgen kunnen weer veel stickers de deur uit naar de klanten! Je sluit de dag af met een lekker drankje op het terras met je team.

werken-bij-stickertjes.nl-desing-ontwerp

Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal mbo-4-werk- en denkniveau.
  • Je hebt  aandacht voor details en werkt secuur.
  • Je bent proactief, flexibel en niet bang voor ad hoc werkzaamheden.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van vormgeving
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar. Voor minder doen we het niet.
  • Je bent flexibel, werkt gestructureerd en je behoudt het overzicht.
Wat bieden wij?
  • Een goed salaris conform CAO.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen. Als je belooft terug te komen.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.
  • Een goede werksfeer binnen een heel leuk team van collega’s. Met toffe borrels, teamuitjes en iedere week een goed voorbereide lunch.
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader