Over ons2019-05-27T15:17:22+02:00

Over ons

Stickertjes.nl is een jong, snel groeiend familiebedrijf, gespecialiseerd in het online bestellen, produceren en leveren van stickers. Of het nu gaat om kleine artikel stickers of om reclameborden, bij ons zit u altijd goed!

Wij beloven u het volgende;

Voor iedereen is het mogelijk om de mooiste stickers te bestellen!

Onze missie is dat iedereen, met of zonder verstand van het product, op een laagdrempelige manier bij ons hun stickers kunnen bestellen. Wij helpen graag bij het ontwerpen en bewerken van uw stickers om ervoor te zorgen dat u enkel en alleen topkwaliteit ontvangt!

Alles over design & ontwerp

Voor u het weet, heeft u de stickers in huis

Stickertjes.nl is dé snelste stickerkoerier van Nederland. We maken uitsluitend gebruik van de beste folies, inkten en printers. Door onze productie in eigen huis en het gebruik van digitale print kunnen wij praktisch elke soort sticker razend snel leveren. Wij hanteren een levertijd van 1 à 2 dagen, sneller kan niet toch?

Alles over levertijden

Gratis persoonlijk advies!

Even sparren voor u gaat bestellen of kan u het juiste product niet vinden? Dan is het goed om te weten dat er een team van specialisten klaarstaat voor advies op maat.

Neem contact op

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader