Stickers losgesneden2022-08-25T13:40:09+02:00

Stickers losgesneden

Stickers losgesneden, per stuk nodig? Geen probleem! Wij bieden stickers per stuk losgesneden aan voor een scherpe prijs. Deze schoongesneden stickers zijn de perfecte marketing tool wanneer u stickers wilt gaan uitdelen ter promotie of als bedankje. Maak gemakkelijk en snel uw eigen schoongesneden stickers voor een lage prijs. Deze afwerking van onze stickers is een veelgebruikte optie voor bedrijven die merkbekendheid willen creëren of bijvoorbeeld scholen of andere instanties die een open dag organiseren.

Deze afwerking is echter wel de duurste vorm van afwerking. Voor een goedkoper alternatief kunt u kiezen voor stickers op vel, of stickers op vellen van A4 formaat. Ook kunt u vanwege het prijsverschil beter kiezen voor stickers op vel wanneer u de stickers zelf gaat gebruiken, op bijvoorbeeld de verzendingen van uw webshop, of wanneer u de stickers gaat gebruiken in een productieproces. Wilt u de stickers gaan uitdelen? Dan zijn de losgesneden stickers dé juiste afwerking voor u! Let op; de stickers worden altijd vierkant of rechthoekig per stuk los gesneden. Ook als u bijvoorbeeld heeft gekozen voor ronde of ovale stickers, of stickers met afgeronde hoeken.

» Bekijk alle stickers per stuk losgesneden
» Bekijk alle raamstickers per stuk losgesneden

ONZE VOORDELEN

  • Supersnelle levering
    (veelal 1 à 2 werkdagen)

  • 100% tevredenheidsgarantie
    (niet goed, geld terug)

  • De scherpste prijzen
    (voor kleine en grote oplages)

  • Digitale drukproeven
    (vooraf een digitale preview)

  • Achteraf betalen mogelijk
    (betaling op factuur)

  • Digital full-colour gedrukt
    (de beste kwaliteit)

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader