Stickers bestellen2019-05-20T13:19:24+02:00

STICKERS BESTELLEN

Stickers bestellen? Geen probleem! Van de klassieke vinylstickers tot aan magneetstickers. Elk soort sticker hebben wij in ons assortiment. Stickers bestellen doet u bij ons zonder lastige aanleverspecificaties, en indien gewenst, met een digitale drukproef vooraf. Zo weet u precies hoe uw stickers eruit komen te zien nog voor de stickers in productie gaan. Klik op één van onze soorten stickers om gemakkelijk en snel stickers te bestellen. Ook kunt u bij ons stickers bestellen op factuur, zodat u pas betaalt wanneer u de stickers ontvangen heeft. Betaling via iDeal is natuurlijk ook geen probleem!

Met onze supersnelle levering heeft u veelal de stickers binnen 1 à 2 werkdagen in huis. Ook zijn de verzendkosten al vanaf een laag bedrag gratis, waardoor u de stickers niet alleen snel, maar ook zonder dure verzendkosten in huis of op locatie heeft. En last but not least; wij hanteren super lage prijzen. Door onze hoge productievolumes profiteert u mee van onze groothandelkortingen. Daarnaast kunt u sparen voor fikse kortingen met ons unieke puntensysteem! En dit geldt voor zowel kleine, als grote bestellingen!

Vinylstickers

De meest populaire stickers. Geschikt voor bijna elke doeleinden. Beschikbaar in een breed assortiment materialen, formaten en afwerkingen.

STICKERS BESTELLEN

Raamstickers

Stickers met een statische hechting. Herbruikbaar en breed inzetbaar.

RAAMSTICKERS BESTELLEN

Magneetstickers

Stickers met magnetische hechting. Herbruikbaar, laat geen resten achter, en een veelgebruikt tool voor autoreclame.

MAGNEETSTICKERS BESTELLEN

Maatwerk

Contour gesneden stickers, stickers van een afwijkend of groot formaat. Ook hierbij helpen wij u graag.

MAATWERK AANVRAGEN

Samples

Geen idee welke stickers u nodig heeft? Of bent u benieuwd naar de materiaalsoorten? Geen probleem. Vraag gratis sample stickers aan.

SAMPLE STICKERS AANVRAGEN

stickers-bestellen-full-colourFull colour bedrukking & een snelle levering!

Onze stickers worden bedrukt met een digital full-colour print. Mede hierdoor kunnen wij onze stickers op een zeer korte termijn leveren, met de beste kwaliteit druk. Ook kunnen wij, door onze manier van drukken, stickers vanaf een laag aantal voor een zeer lage prijs produceren. Ook zijn de stickers te verkrijgen in verschillende soorten materialen en afwerkingen. Zo kunt u de stickers ontvangen met een glanzende, matte of transparante afwerking, en kunt u de stickers op vel of per stuk los gesneden ontvangen. Wij staan voor 100% maatwerk! Stickers bestellen voor de laagste prijs, met de hoogste kwaliteit.

Heeft u nog verdere vragen betreffende onze producten, of heeft u ondersteuning nodig bij uw design? Geen probleem! Neemt contact op met onze klantenservice, en wij helpen u graag verder.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader