Stickers met logo, branding voor je bedrijf!

Waarom je bedrijf niet een keer met stickers promoten? Dit is vast wel eens in je gedachte opgekomen. Stickers worden beduidend minder vaak voor marketingdoeleinden ingezet dan geijkte middelen, zoals flyers en posters. Dit terwijl stickers uiterst effectief kunnen zijn! Wat dacht je van stickers met logo?

Het meeste fijne van stickers met logo is dat ze op plekken kunnen komen waar andere marketingmiddelen niet kunnen komen en dat ze op zo goed als bijna elke ondergrond plakken. Daarnaast heb je stickers in ieder gewenste vorm, van ronde stickers tot transparante stickers, van vinylstickers tot raamstickers. Voor ieder wat wils, dus slagen doe je sowieso!

Stel je eens voor dat je een opening hebt van een nieuw pand. Een ludieke aankleding kan worden gerealiseerd door vloerstickers waar het bedrijfslogo op staat in de vorm van voetstappen om de richting naar het pand aan te duiden. Of je zit bij een luchtvaartmaatschappij en het vakantieseizoen komt tegen zijn eind. Hoe leuk is het als je stickers met logo laat bedrukken op een aantrekkelijk vakantiekiekje en deze vervolgens op de tafeltjes plakt bij iedere vliegtuigstoel. De mogelijkheden zijn oneindig. Laat je eens inspireren en bekijk de verschillende sticker mogelijkheden.

stickers-met-logo
Stickers met logo voor een professionele uitstraling.

Waar moet je op letten?

Voordat je stickers gaat gebruiken als marketingdoeleinden, is het verstandig om een antwoord te bedenken op de volgende vragen;

  • Wie is mijn doelgroep?
  • Wat vindt mijn doelgroep interessant?
  • Op welke plaatsen is mijn doelgroep te vinden?
  • Ga ik de stickers opplakken of verspreiden, en waar?
  • Welke boodschap wil ik overbrengen?
  • Wat past bij het bedrijf of het product dat ik wil promoten?
  • Ga ik een kortstondige actie houden of zoek ik iets voor de lange termijn?

Als je een antwoord hebt op deze vragen, kun je gaan bepalen welk materiaal je nodig hebt, hoe groot de sticker moet zijn, welke vorm en hoeveel je er nodig hebt. Heb je hier advies bij nodig? Neem contact met ons op.

2021-03-01T09:59:30+02:009 oktober, 2020|

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.
» Lees meer

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 100,- of meer!

ONZE NIEUWSBRIEF

Elke maand extra kortingen en de beste aanbiedingen! Schrijf u in bij onze nieuwsbrief en profiteer altijd van de scherpste prijzen!

preloader